Crònica del partit CAMBRILS CH versus CP VILANOVA

Crònica del partit CAMBRILS CH versus CP VILANOVA de l'11 d'Abril de 2019

EL CAMBRILS CAU DAVANT DEL VILANOVA
 
El Cambrils va perdre el passat dijous 11 d'abril per 3 a 5 davant del tercer classificat, el Vilanova. Els visitants es van avançar aprofitant un rebot a la frontal de l'àrea petita. Minuts després, el Cambrils va empatar amb un u contra el porter de Luciano. A falta d'un minut pel descans, el Vilanova va anotar dos gols aprofitant contraatacs.
En la segona part, els cambrilencs van retallar distàncies amb una recuperació al mig del camp de Luciano que va encarar al porter i va posar el 2 a 3. Tot i el gol, vilanovins van posar el 2 a 4 aprofitant un rebot al cor de l'àrea. A falta de 6 minuts, els locals van posar pressió sobre el Vilanova anotant el 3 a 4 obra d'Adrià. A falta de 3 minuts, el Cambrils va veure com li treien una targeta blava i el Vilanova aprofitava la directa posant el 3 a 5 definitiu al marcador.
Els cambrilencs no tornaran a jugar fins al dia 4 de maig a les 21h, quan rebran el líder, el Valls en un partit que pot marcar l'esdevenir de la lliga per la part alta, ja que als Vallencs només els hi serveix la victoria.