CRONICA DEL 29č partit de lliga de la Primera Catalana disputat al Pavelló Municipal de Cambrils.

22 de Maig de 2015

29è partit de lliga de la Primera Catalana disputat al Pavelló Municipal de Cambrils entre els equips del Cambrils CH i el CHP Amposta.
El partit d'aquest nit era molt important per els dos equips per dos motius ben diferents, l'un per quedar campió de la fase regular i per tant aconseguir l'ascens a la Primera Nacional Catalana i l'altre per assegurar la seva permanència una temporada mes a la Primera Catalana.
El nervis dels locals han estat presents els primers deu minuts del partit, en aquest periode de temps un gol en propia porta del jugador Arnau Moragas, quan el partit portaba cinc minuts de joc, feia pensaba que seria un partit dificil com així ha estat. Quan es portaben 10 minuts de joc el jugador local Oriol Borras ha aprofitat el rebuig de la valla del camp per fer pujar al marcador l'empat a un. Cinc minuts mes tard una gran jugada de Ruben Garcia fa pujar a marcador el 2-1 i posar una mica mes de pausa al joc cambrilenc. El jugadors de l'Alfred Bages han començat a practicar l'hoquei que han dut a terme durant tota la temporada i fruit d'aquest bon joc ha arribat el gol de l'Arnau Moragas posant al lluminós un 3-1, resultat que ens va portar al descans i feia pensar a tota la parroquia local que la calma i els gols arrivarien de part dels locals a la segona part.
La segona part va començar com la primera amb un Cambrils molt tens i un Amposta molt incissiu que no tenia cap altra opció que buscar escursar el resultat del marcador per tenir alguna opció de cara a treure algun punt de Cambrils; fruit d'aquesta pressió va arribar una falta directa a favor dels visitants aconseguint el seu segon gol i posar els nervis a l'equip i a l'afició blanc i blava que, tot s'ha de dir, va estar tot el partit animant als seus i ajudant-los amb el seu soport a fer mes portador el partit. Amb el 3-2 al marcador, el Cambrils va errar una falta directa i un penal. Va ser quan faltaven quatre minuts per finalitzar el partit que un encertat Ruben Garcia va transformar, de manera magistral, un penal que l'arbitre va assenyalar en contra de l'Amposta fent pujar al marcador el 4-2.
Amb aquest resultat va finalitzar el partit i l'esclat de joia al finalitzar el mateix, per part dels jugadors i l'afició, va certificar l'ascens matemàtic a la Primera Nacional Catalana a manca d'una jornada per finalitzar la fase regular.
Enhorabona Cambrils CH.